MIKSI ME VÄLITÄMME

Hiltillä monimuotoisuus ja osallisuus ovat ratkaisevia liiketoiminnalle – nyt ja tulevaisuudessa. Olemme siis ylpeitä sekä kulttuuristamme että tiimistämme. Olemme ympäri maailmaa parhaiden työnantajien joukossa luomassa palkittua kulttuuria, jossa kaikkia tiimijäseniä arvostetaan ja jossa he voivat menestyä.

Koska nopeasti muuttuva maailma on vähentänyt maailmanlaajuisia rajoja, eräät suurimmista kasvumahdollisuuksistamme ovat markkina-alueilla, joilla Hiltin asema ei ole kovin vakiintunut. Kun tuotteista ja palveluista tulee monipuolisempia ja monimutkaisempia, kohtaamme lisääntyvää kilpailua. Tämän seurauksena Hiltistä on tulossa aidosti kansainvälinen, monipuolinen yritys.

 

Meidän täytyy pysyä joustavina ja innovatiivisina, jotta voimme täyttää asiakkaiden tarpeet. Lisäksi meidän täytyy pitää yllä kasvua monenlaisten perspektiivien, koulutuksen, työkokemusten, kykyjen ja taitojen kautta. Monimuotoisuuteen ja osallisuuteen keskittymällä Hiltistä tulee entistä palkitsevampi ja tyydyttävämpi työpaikka.

Olemme luoneet innovatiivisen työympäristön, jossa jokainen voi saavuttaa oman potentiaalinsa ja kehittyä edelleen. Tämä auttaa meitä houkuttelemaan erittäin päteviä ja lahjakkaita ihmisiä ympäri maailmaa.

"Meidän täytyy palkata monimuotoista ja sallivaa henkilöstöä. Toisin sanoen siihen vaaditaan monimuotoisten ajatusten, kykyjen ja taitojen hyödyntämistä.

Tätä varten monimuotoisuuden ja osallisuuden tukeminen on nykyisen ja tulevan liiketoiminnan avain, joka vaatii vastuuta korkeimmalta johdolta. Uskomme niin vahvasti monimuotoisuuden ja osallisuuden tärkeyteen ja potentiaaliin, että olemme ankkuroineet ne osaksi Champion 2020 -strategiaamme."

Marco Meyrat
Johtokunnan jäsen

MONIMUOTOISUUS JA INKLUSIIVISUUS OVAT OSA YRITYSSTRATEGIAAMME

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus on ankkuroitu lujasti Champion 2020 -yritysstrategiaamme. Olemme päättäneet luoda erittäin suorituskykyisen ja motivoituneen globaalin tiimin.

Haluamme olla merkittävä työnantaja:

 
  • Tarjoamalla merkittäviä pitkän aikavälin uramahdollisuuksia ympäri maailmaa
  • Panostamalla tiimijäsenten henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen
  • Tarjoamalla kilpailukykyisiä palkintoja erinomaisen suorituksen perusteella

avain erittäin suorituskykyiseen globaaliin tiimiin on monimuotoinen ja inklusiivinen henkilöstö, jolla on yhdenvertaiset mahdollisuudet.

IHMISEMME ARVOSTAVAT MONIMUOTOISUUTTA JA OSALLISUUTTA

"Hilti on mielestäni monikulttuurinen yritys, koska siinä on ihmisiä kaikkialta maailmasta. Kuulen ihmisten puhuvan eri kielillä, mikä on hienoa, koska voimme jakaa taustamme ja kokemuksemme."

Francesca - Shared Services Advisor - Northern Europe

Khadije - Engineering Manager

"Luulin, että tuleminen töihin yritykseen vastavalmistuneena olisi hermoja raastavaa. Ensimmäinen työpaikka, nuoren näköinen, en tiennyt mitään. Mutta Hilti ei saanut tuntumaan lainkaan tuollaiselta. Itse asiassa toimitusjohtaja keräsi kaikki vastavalmistuneet yhteen ja käytti aikaa puhuakseen meille henkilökohtaisesti. En usko, että kovinkaan monessa yrityksessä toimitusjohtajat istuutuvat alas tulokkaiden kanssa tuolla tavalla.

Kuulostaa hullulta, mutta valmistumismessuilla Hiltin osasto oli täynnä iloisia kasvoja! Kaikki vaikuttivat olevan iloisia työstään tässä yrityksessä. Joten menin mukaan ja kaivoin hieman syvemmälle. Ennen työmaalle meneminen pelotti minua, mutta nyt rakastan sitä. Pääsen juttelemaan erilaisten ihmisten kanssa ja näkemään projektit livenä eikä vain piirustuksissa.

Kaikki päivät ovat erilaisia, ja siitä minä pidän. Olen erittäin iloinen työskennellessäni näin välittävässä ja tukevassa yrityksessä, joka tarjoaa minulle poikkeuksellisen urakehityksen. Jos haluat tuoda itsestäsi parhaat puolet esiin ja luoda oman urapolkusi yrityksen täydellä tuella, niin Hilti on oikea paikka sinulle!"

Andreas - Head of Corporate Research & Technology

"Pidän siitä, että saan työskennellä nuorten ihmisten kanssa ja näyttää heille, miten teollisessa ympäristössä kasvetaan.

Luovuus tulee ihmisistä, joten yritämme palkata ihmisiä, joilla on tietynlainen profiili. Ihmisiä, jotka ovat uteliaita ja jotka haluavat tutkia ja osallistua."

 

Mitä me teemme

Lue, mitä me teemme yrityksenä, jotta monimuotoisuudesta ja osallisuudesta tulee osa jokapäiväistä elämää.