Työpaikan hakeminen

Onko sinulla kysyttävää työnhakuun liittyen? Täältä löydät vastauksia.

Miten tietoturvasta huolehditaan?

Kaikki antamasi tiedot käsitellään äärimmäisen luottamuksellisesti. Käytämme sitä vain työhakemukseesi liittyen.

Miten tuoreita sivustolla olevat työpaikat ovat?

Ne ovat täysin ajantasaisia. Jos paikka on listattuna, se on avoinna. Hae rohkeasti.
 

Milloin saan vastauksen?

Lähetämme sähköpostin saman tien ja vahvistamme, että hakemuksesi on saapunut. Sen jälkeen voi mennä päiviä tai viikkoja, kunnes olemme arvioineet sen perusteellisesti. Sillä aikaa pidämme sinut ajan tasalla siitä, miten asia etenee.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Tarkistamme hakemuksesi, arvioimme perustelusi ja sopivuutesi tehtävään. Jos olet mielestämme sopiva, pyydämme sinut puhelinhaastatteluun. Jos se menee hyvin, pyydämme sinut henkilökohtaiseen haastatteluun.

Mitä dokumentteja hakemukseen tulisi liittää?

Pyydämme mukaan tuoreimman CV:si ja lyhyen hakemuksen. Hakemuksesi tulisi kuvata, miksi olet kiinnostunut tehtävästä ja mitä uskot tuovasi siihen. Liitä mukaan myös mahdolliset suositukset yliopistolta ja harjoittelupaikoista tai aiemmasta työstä.

Voinko hakea useampaa paikkaa yhdellä kerralla?

Kyllä. Jos löydät kaksi tai useampia paikkoja, jotka vastaavat osaamistasi, voit hakea niihin kaikkiin samaan aikaan. Klikkaa kuitenkin vain kerran “Hae nyt” ja lataa CV:si ja hakemuksesi vain yhteen työpaikkaan. Tee hakemuksessasi selväksi mistä paikoista olet kiinnostunut ja liitä mukaan viitenumerot, niin otamme hakemuksesi huomioon niissä kaikissa.

Miten haen töihin Hiltille?

Meille on helppo hakea ja voit tehdä koko hakemuksen verkossa. Aloita etsimällä avoimia työpaikkoja careers.hilti.fi urasivustollamme. Jos et heti löydä sopivaa paikkaa, tule myöhemmin uudestaan, sillä liiketoimintamme kasvaa ja päivitämme paikkoja koko ajan. Kun olet löytänyt mielenkiinnonkohteisiisi ja vahvuuksiisi sopivan paikan, klikkaa “Hae nyt”-linkkiä tehtävänkuvauksen alapuolella ja seuraa ohjeita.

Voinko lähettää avoimen hakemuksen?

Totta kai. Jos et löydä sopivaa paikkaa juuri nyt, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Klikkaa tästä.