Töihin Hiltille

Hiltin joukkoon liittyviä ihmisiä yhdistää tietty luonne. He ovat tuloshakuisia ja kovia tekemään töitä, ja heitä ohjaa halu antaa asiakkaalle parasta. Kiitokseksi siitä tarjoamme uskomattoman vaihtelevan ja dynaamisen uran. Monet henkilöstöstämme ovat olleet meillä töissä jo 20 tai 30 vuotta. Se kertoo siitä, kuinka paljon arvostamme heitä ja palkitsemme heidät panoksestaan.​

 

Hiltistä tekee ainutlaatuisen sen tuloshakuinen kulttuuri. Se perustuu yksilöiden suorituksiin, tiimityöhön ja tukeen. Olemme haastava mutta huolehtiva sekä rohkea mutta luottavainen työpaikka.

Näytä meille mihin pystyt. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden liikkua eri puolille liiketoimintaamme. Mahdollisuuksia on ulkomailla, erilaisissa työtehtävissä ja eri markkinoilla. Se on loistava tapa löytää oikea, juuri sinun kunnianhimojasi vastaava ura, jota olet etsimässä.

Älä pelkää olla erilainen

Liiketoimintamme menestyksen takana on erilaistuminen. Innovaatioidemme ansiosta asiakkaamme voivat rakentaa nopeammin, turvallisemmin ja rohkeammin.

Uhmaamme pysähtyneisyyttä. Odotamme, että sinä haastat tavat, joilla asiat tehdään, kerrot uudet ideasi ja poikkeat normista. Siksi olet säännöllisesti yhteydessä ylimpään johtoon, joka kuuntelee ajatuksiasi.

 

Hilti on työpaikka erityisille ihmisille. Sinulla on oltava intohimoa ja energiaa asioiden jatkuvaan parantamiseen, sitoutumista asioiden loppuun saattamiseen ja itseluottamusta ottaa riskejä parempien saavutusten takia.

Et kuitenkaan koskaan ole yksin. Tukenasi on koko upea joukkueemme – eri taustoista tulevat ihmiset, joita inspiroi kyky parantaa asiakkaiden liiketoimintaa joka päivä.

Palkitsemme tuloksista nopeasti

Tuloksen ja menestyksen tavoittelusi on meidänkin intressimme. Investoimme koulutukseesi ja panostamme urasi etenemiseen aidosti. Tähän kuuluu säännöllinen henkilökohtainen valmennus. Se vie aikaa, mutta uskomme, että se on tärkeää. Tunnustamme saavutuksesi ja autamme sinua tekemään tulosta meille, asiakkaillemme sekä omalle kunnianhimollesi.

Tee meihin vaikutus kyvyilläsi, niin annamme sinulle johtotehtävän heti, kun olet siihen valmis. Se että johtotehtävistämme 80 % täytetään sisäisillä hakijoillla, kertoo meistä paljon.

 

Meillä on myös hyvin tarkka henkilöstön arviointiprosessi, joka on toimialalla ainutlaatuinen. Seuraamme jokaisen henkilömme suoriutumista vuositasolla. Sen ansiosta voimme yhdistää kyvyt ja mahdollisuudet, kehittää ihmisiä nykytehtävissään tai haastaa heidät työskentelemään uusilla tavoilla ja uusissa paikoissa. Näin me löydämme oikeat yhdistelmät ja viemme tiimejämme eteenpäin sekä henkilötasolla että ammatillisesti.

Harvat globaalit yritykset antavat ihmisten siirtyä esimerkiksi myynnistä HR:ään tai insinööritehtävistä Saksasta rahoitustehtäviin Dubaihin. Hiltillä tämä on mahdollista. Minkä urapolun kuvitteletkin, sitoutumisen, kehityksen ja tulosten kautta se on todella mahdollista saavuttaa.

Periaatteina menestys ja tuki, hauskuus ja palkitseminen

Tuloshakuinen työpaikkamme on myös positiviisuuden ja tukiverkoston keskus. Yrityksemme perustajan sanoin:

"Minun työni on luoda yritysilmapiiri, jossa jokaisella henkilöllä on halu menestyä ja sitoutua ja silti aina hauskaa töissä. Minun mielestäni tämä on johdon tärkein tehtävä ja yrittäjän eettinen vastuu."

Martin Hilti, perustaja

Meillä yrityksen kasvu ja henkilökohtainen kasvu kulkevat käsi kädessä ja toinen toistaan ohjaten. Annamme ihmisille paljon itseohjautuvuutta. He voivat ajatella yrittäjämäisesti, käyttää harkintaa, kantaa vastuuta ja tehdä päätöksiä vapaasti. Henkilöstömme kokee arvostusta, luottamusta ja valtaa toimia. He antavat parastaan tietäen, että tuemme heitä koko matkan.

Annamme takaisin ja osallistumme

Missä ikinä toimimmekin maailmalla, haluamme vaikuttaa yhteisöön kumppanina. Uskomme parempaan tulevaisuuteen. Siksi yritämme tehdä näkyviä ja kestäviä parannuksia paikallisiin asumis- ja työolosuhteisiin auttamalla ihmisiä auttamaan itseään.

Tämä ajatusmalli pohjautuu yrityksemme perustajan Martin Hiltin henkilökohtaiseen sitoutumiseen. Hänelle yhteiskuntavastuu ei ole velvollisuus tai pakko. Se on luonnolinen asia.