Yritysvastuu Hiltillä

Hiltillä tiimin jäseniä kannustetaan osallistumaan yhteiskuntavastuun toimintoihimme, jättämään työpöytänsä ja käärimään hihansa. Haluamme vaalia työhön tulemisen iloa ja rikastaa kokemusta yhteisöllisen osallistumisen ja tiimityön kautta.

Tässä on muutamia tapoja, joilla voi osallistua:

Habitat for Humanity – Jätä työsi odottamaan pariksi päiväksi ja mene auttamaan talojen rakentamisessa ihmisille, joilla ei ole kotia tai joilla ei ole varaa koskaan omistaa tai vuokrata sellaista. Olet osa tiimiä, joka luo perustat, muuraa tiilet, nostaa katon ja luovuttaa avaimet asukkaille henkilökohtaisesti.

 

Day of Caring – Vietä päivä ruokapankissa tai eläinten suojassa, Meals on Wheels –ruoka-avun kuskina tai siivoamassa naapurustoa. Työsi voi olla aidan maalaamista, leikkikentän liukumäen korjaamista, vanhuksen auttamista tai koululla vierailua ja rakennusalan urasta kertomista.

Building in Bamboo – Liity tiimiimme, joka tutkii turvallisia, tehokkaita tapoja rakentaa taloja bambusta kehitysmaiden ihmisille. Työ on osa kampanjaamme, jolla taistellaan ala-arvoisia asumisolosuhteita vastaan ja annetaan ihmisille työkaluja ja osaamista kestävään rakentamiseen.

The Hilti Foundation – projektit, jotka antavat toivoa

The Hilti Foundation perustettiin 1996 auttamaan vähäosaisia ihmisiä elämään itsenäistä, riippumatonta elämää. Säätiön aktiviteetit tukevat kansainvälisiä kestävän kehityksen projekteja eri sektoreilla, joiden on tarkoitus olla alun jälkeen taloudellisesti riippumattomia, mitattavia ja toistettavia.

Säätiön rahoitus tulee Martin Hilti Family Trust –säätiöltä ja Hilti Groupilta, joka sijoittaa 2 % vuosittaisista voitoistaan suoraan The Hilti Foundationin projekteihin. Tämä merkittävä panostus onnistuu Hilti Groupin menestyksen ansiosta, joka syntyy Hiltin henkilöstön intohimon, osaamisen ja kokemuksen tuloksena.

Projekteihin osallistumisen lisäksi Hiltin työntekijät osoittavat henkilökohtaista sitoutumista moniin paikallisiin projekteihin, joita Hiltin maaorganisaatiot suorittavat. Henkilökohtainen antaumus näkyy meidän kaikkien työssä, kun varmistamme merkittävien ja innovatiivisten projektien lanseerauksen ja niistä huolehtimisen.

Säätiö on aktiivinen monilla alueilla kulttuurista edulliseen asumiseen, katastrofiapuun, koulutukseen ja sosiaaliseen yrittäjyyteen. Tämä laaja lähestyminen heijastaa Hilti Groupin valtavaa moninaisuutta. Yhtiö työllistää yli 28 000 ihmistä maailman jokaisesta kulttuurista ja kielialueelta.

Näillä projekteilla The Hilti Foundation, Martin Hilti Family Trust ja the Hilti Group pyrkivät kannustamaan vähäosaisia ja osoittamaan, kuinka paljon hyvää seuraa, kun tarttuu mahdollisuuteen. Projektit on tarkoitettu antamaan toivoa. Joskus pieni askel jossain päin maailmaa on se, mitä tarvitaan, jotta ihmiset, perheet ja yhteiskunnat voivat hyötyä kestävän kehityksen mukaisesti.

Lisätietoja the Hilti Foundationista ja sen projekteista on osoitteessa: www.hiltifoundation.org