Tutustu ainutlaatuiseen työpaikkaan

Tervetuloa Hiltille. Johtavat työkalumme, ohjelmistomme ja palvelumme pitävät kansainvälisen rakennussektorin käynnissä. Mukana on maailman kunnianhimoisimpia teknologisia saavutuksia. Jotta voimme tuottaa asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, etsimme sitoutuneita ja tuloshakuisia ihmisiä tiimiimme.

Työskentelykulttuurimme on ainutlaatuinen. Se koostuu eri taustoilla olevista ihmisistä, joita yhdistää intohimo asiakassitoutumisen edistämiseen. Olemme dynaaminen, nopeatempoinen työpaikka. Menestys riippuu tiimityöstä ja haastamme sinut omien rajojesi kokeiluun. Positiivisen energian pystyy tuntemaan.

Työllistämme yli 30 000 ihmistä yli 120 maassa. Vahvan ja kannattavan asemamme ansiosta panostamme markkinajohtajuuden vahvistamiseen seuraavien vuosien aikana. Tähän tarvitsemme parhaat ihmiset, joilla on halu ja kyky viedä Hiltiä eteenpäin. Voisitko sinä olla yksi heistä?

Sitoutuminen parempaan tulevaisuuteen

Hilti perustettiin vuonna 1941. Se on kehittynyt pienestä perheyhtiöstä luotetuksi globaaliksi suuryritykseksi.

Meidän tavoitteemme on paremman tulevaisuuden rakentaminen. Se tarkoittaa asiakkaidemme auttamista rakentamaan nopeammin, turvallisemmin ja rohkeammin - samalla pitäen mielessä, minkä jäljen jätämme jälkeemme. Haluamme olla ylpeitä vaikutuksestamme maailmaan.

Tuotteidemme luotettavuuden varmistamiseksi käytämme omia tuotantolaitoksiamme ja eturivin tutkimus- ja kehityskeskuksia ympäri maailman. Päätoimipaikkamme on Schaanissa, Liechtensteinissa, jonne Martin Hilti perusti yrityksen 75 vuotta sitten.

Toimitusjohtajamme lämmin tervetulotoivotus

"Saatat ajatella, että toimialaltamme puuttuu räiskyvyyttä. Kannustan tutustumaan meihin paremmin. Huomaat nopeasti, että Hilti on kaikkea muuta kuin perinteinen. Itse asiassa, meidän periaatteemme on tehdä asioita uudella tavalla – uraa uurtavista tuotteista, innovatiiviseen myyntiin, markkinoinnin keinoihin aina tapaamme kohdella ihmisiä saakka.

Pyrimme huipputuloksiin, mutta samalla kulttuuriimme kuuluu välittäminen. Käytämme paljon aikaa tiimin jäsenten kuuntelemiseen, kannustamme heitä haastamaan asioita ja kehitämme heidän uramahdollisuuksiaan aina kun mahdollista.

 

Tämän päivän sukupolvi odottaa uusia asioita työnantajilta. Me otamme tästä mahdollisuudesta kaiken irti ja teemme itsestämme jännittävän, edistyneen ja kannustavan paikan työskennellä."

hilti_aboutus_signature_235x147.jpeg

Työkaluja ja teknologiaa innovaation eturintamasta

Jos käyt missä tahansa korkean profiilin rakennuskohteessa, törmäät luultavasti Hiltin nimeen. Me emme kuitenkaan puhu vain luokkansa parhaista työkaluista.

Olemme maailman johtava toimittaja monella sektorilla ja vahva markkinajohtaja. Tuotevalikoimaamme kuuluu työkalujen lisäksi monia eri ratkaisuja, kuten esimerkiksi ympäri maailman sairaaloissa käytettäviä palokatkojärjestelmiä, porauslauttojen tehokkuutta parantavia asennusratkaisuja ja maanjäristyksissä henkiä ja omaisuutta suojelevia kiinnitysratkaisuja. Kehitämme lisäksi ohjelmistoja, palveluita ja huolto-ohjelmia, jotka varmistavat korkeimman standardimme.

Kyse on ongelmien ratkaisemisesta. Ne ilmenevät monilla eri tavoilla. Siksi räätälöimme ratkaisumme aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Se tekee meistä innovaation edelläkävijöitä.

Kaikki tarjoamamme perustuu Hiltin omaan tutkimukseen ja suunnitteluun. Voit olla varma, että käsissäsi on tuote, josta voit olla ylpeä.

Hämmästyttävät hankkeemme

Työkalumme ja ratkaisumme ovat käytössä rakennuskohteissa ympäri maailman joka päivä. Meidät valitaan maailman innovatiivisimpiin kohteisiin, kuten suurnopeusjunien, huippumodernien stadionien ja henkiä pelastavien tulenestoratkaisujen rakentamiseen.

Lue lisää projekteistamme. Toivomme, että löydät niistä inspiraatiota ja halun olla osa menestystämme.

Historia

Olemme kulkeneet pitkän matkan siitä, kun Martin Hilti perusti yrityksen vuonna 1941. Meillä on kunnianhimoinen suunnitelma kasvaa. Tutustu historiaamme, jotta saat käsityksen siitä, mitä voimme saavuttaa.