Töissä logistiikassa

Haluatko kokeilla kykyjäsi globaalissa logistiikassa? Hilti tarjoaa jännittävän, vaihtelevan ja edistyksellisen mahdollisuuden.

Logistiikan toimintomme ovat varsin erityisessä asemassa, koska omistamme koko jakeluketjumme. Tämän kokoiselle yritykselle se on lähes ainutlaatuista.

 

Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että pääset osallistumaan palapelin joka palaseen. Itse asiassa kannustamme siirtymään eri toimintojen välillä, jotta saat paremman käsityksen logistiikan kokonaisuudesta. Päivittäinen arki on dynaamista ja työsi on uran alusta asti strategisessa roolissa. Pääset myös vaikuttamaan toimintaamme. Meillä on avoimien ovien kulttuuri ja olemme aina innolla kuuntelemassa uusia ideoita. Pääset vaikuttamaan siihen, miten teemme asioita ja jättämään jälkesi koko liiketoimintaan.

Ainutlaatuisen vaihtelevaa, osallistavaa ja strategista

Ura osana logistiikan tiimiämme on haastava ja dynaaminen. Pääasiallinen fokus on erinomaisen toimituksen varmistamisessa asiakkaalle. Roolista riippumatta saat paljon vastuuta alusta asti ja pääset tekemään työhösi liittyviä päätöksiä, oli kyse päätöksenteosta tai prosessin yksinkertaistamisesta.

Logistiikan ja jakeluketjun toimintomme on jaettu kolmeen pääalueeseen. Saatat päästä työskentelemään niissä kaikissa.

• Materiaalit – Tähän kuuluu hankinta ja parhaan laadun ostaminen, parhaan arvon tarjoavat raaka-aineet, ja samalla tuotteiden valmistamisen suunnittelu globaalisti ottaen huomioon skaalan ja hinnan. Siihen kuuluu varastojen optimointia ja myynti- ja markkinointitiimien kanssa työskentelyä sen varmistamiseksi, että varasto myydään ajoissa ja tuleva kysyntä on oikein ennustettu.

• Kuljetus – Työhön kuuluu kansainvälisen kuljetusverkostomme hallintaa, jotta materiaalit ja tuotteet ovat siellä, missä niitä tarvitaan. Samalla on oltava valmiina reagoimaan kiireellisiin tilauksiin ja monimutkaisiin toimitustarpeisiin.

• Varastointi – Työhön kuuluu tilan tehokas käyttö ja just-in-time-prosessien koordinointi, jotta kiertävä varasto voidaan säilyttää, järjestää ja lähettää optimaalisesti globaalin mittakaavan toiminnassa.

Työssäsi on paljon mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen. Hiltin logistiikka on energinen ja palkitseva paikka urasi edistämisen kannalta. Näytä meille, mitä osaat. Voit erikoistua kapeille sektoreille, johtaa erilaisia tiimejä, työskennellä eri paikoissa ja määritellä tehtävääsi uudelleen.

“Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea kaikki jakeluketjun eri toiminnot. Monet pääsevät tekemään sitä ulkomailla. Kannustamme tiimejämme haastamaan tavat, joilla asioita tehdään. Jos pystyt tekemään prosessista yksinkertaisemman, näytä se meille.”

Fabrice, globaalien logistiikkapalvelujen johtaja

Autamme sinua urasi ohjaamisessa

Odotuksemme ovat korkealla, mutta tarjoamme myös parhaan koulutuksen. Saat kaiken osaamisen, jonka tarvitset menestyäksesi tehtävässäsi, ja annamme myös henkilökohtaista valmennusta ja uraohjausta.

Meillä on myös kattava tulosseurannan prosessi. Jokaisen menestymistä seurataan vuositasolla. Näin löydämme mahdollisuuksia kehittää ihmisiä eri vastuiden, kulttuurien ja markkinahaasteiden keskellä. Voimme laajentaa osaamistasi, ruokkia kunnianhimoasi ja avata ovia urallasi.

Parhaat suoriutujat etenevät johtotehtäviin. Hiltillä 80 % johdon tehtävistä täytetään sisäisillä hakijoilla. Se kertoo siitä, kuinka paljon arvostamme henkilöstöämme.