Eri roolit Hiltillä

Ystävälliseen tiimiimme voi liittyä monilla tavoilla osaamisestasi, vahvuuksistasi, mielenkiinnon kohteistasi ja tavoitteistasi riippuen. Alta löydät tärkeimmät liiketoiminta-alueemme. Niistä löydät lisätietoja eri rooleista ja mahdollisuuksista.

Myynnissä työskentely

Oletko ihmisläheinen henkilö? Jos olet tiimipelaaja, jolla on energiaa, sitoutumista ja kilpailuviettiä, saatat olla täydellinen henkilö rakentamaan vahvoja asiakassuhteitamme.

Tekniikassa työskentely

Onko kykysi teknologiassa? Eri insinööritehtävämme voivat viedä sinut konsultoimaan rakennuskohteeseen, rakentamaan uutta ohjelmistoa tai kehittämään patentoituja tuotteita tuotekehityksen innovaatiokeskuksissamme.

Markkinoinnissa, taloudessa ja HR:ssä työskentely

Haluatko rikkoa rutiineja? Toimistotehtävissämme pääset yritysinnovaation huipulle, dynaamiseen kulttuuriin, nopeatempoiseen ympäristöön ja istumaan kuskin paikalle.

Työ logistiikassa

Rakastatko logistiikan haasteita? Meidän haasteemme on globaali logistiikka ainutlaatuisessa skaalassa, sillä omistamme koko jakeluketjumme. Logistiikka on upea paikka päästä osallistumaan erilaisiin rooleihin ja näkemään liiketoimintaamme isossa kuvassa.

Työskentely huollossa

Oletko taitava käsistäsi ja kiinnostunut tekniikasta? Vantaalla sijaitseva huoltokeskuksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja optimoidun ympäristön sekä hyvän näköalapaikan Hiltin tuotemaailmaan.