Palkinnot

Palkinnot ja tunnustukset

Vuosi toisensa jälkeen olemme ylpeitä siitä, että olemme maailman parhaiden työpaikkojen joukossa. Tulokset perustuvat puolueettomiin yritystutkimuksiin, joissa henkilöstömme arvioi, mitä mieltä he ovat Hiltistä.

Saamme myös useita toimialapalkintoja, joista monissa kehutaan tuotteitamme niiden kyvystä rikastaa yhteiskuntaa innovatiivisuuden ja inhimillisyyden avulla.

Great Place to Work -sertifikaatti

Suomen parhaat työpaikat -listauksen lisäksi tänä vuonna on palkittu ensimmäistä kertaa Suomessa myös 19 muuta yritystä, jotka saavat erityisen Great Place to Work -sertifioinnin - Hilti Suomi on näiden yritysten joukossa!
Tutkittu Trust Index mittaa työntekijöiden kokemusta työpaikasta ja voimme ylpeänä todeta, että meidän indexluku oli 81%, keskivertoluvun ollessa 55% Suomessa.

Year
2017
Työnantajapalkinnot

Olemme pysyneet säännöllisesti maailman parhaiden työpaikkojen listalla. Se kertoo paljon siitä, millaista Hiltillä työskentely on. Ohessa on joitain globaaleja ja kansallisia vertailuja. Löydät monia muita kansallisilta urasivustoiltamme.

Great Place to Work -palkinnot

Great Place to Work® Institute on globaali tutkimus-, konsultointi- ja koulutusyritys, joka auttaa organisaatioita luomaan ja säilyttämään korkeaa luottamuspääomaa työpaikalla. Sen pohjana on ajatus siitä, että yritykset voivat tuottaa liiketoiminnan tulosta henkilökohtaisen panostuksen ja arvostuksen kautta.

2015 - Hilti sijoittui 22:ksi maailman parhaiden monikansallisten työpaikkojen joukossa

2015 - Hilti Europe sijoittui 12:ksi Euroopan parhaiden työpaikkojen joukossa​

YRITYS SIJOITUS
Mars 20
Cadence 21
Hilti 22
EY 23
H&M 24
Year
2015
Fortune 100 Best Companies to Work For

Joka vuosi Fortune-lehti tekee kattavimman työntekijätyytyväisyyden kyselyn USA:n yritysten joukossa yhdessä Great Place to Work®:n kanssa. Anonyymi kysely sisältää kaksi osaa: luottamusindeksin, joka mittaa henkilöstön työtyytyväisyyttä, johdon uskottavuutta ja yhteishenkeä, sekä kulttuurimittauksen, jossa arvioidaan rekrytointiperusteita, koulutusta, sisäistä viestintää, erilaisuuden arvostamista, sekä palkkausta, etuja ja kannustimia.

2015 - Hilti US sijoittui 89:ksi Fortune 100 Best Companies to Work For -vertailussa

2015 - Hilti US sijoittui 68:ksi Fortune 100 Best Places to Work for Millennials -vertailussa

YRITYS SIJOITUS

Wellstar Health System

87

The Cheesecake Factory 

88
Hilti 89
Adobe Systems 90
Capital One Financial Corporation 91
Year
2015
Website
The Sunday Times 100 Best Companies to Work For

Britannian parhaiden työnantajien vertailu on korkean profiilin tapahtuma kansallisessa yrityskalenterissa. Arviot perustuvat puhtaasti työntekijöiden mielipiteisiin liittyen motivaatioon ja työssä viihtymiseen ja esimiesten asenteisiin ja arvoihin. Tiedonkeruun menetelmiä pidetään arvostettuina ja UK:n kattavimpana henkilöstön sitoutumisen mittarina.

2016 - Hilti UK sijoittui 26:ksi The Sunday Times 100 Best Companies to Work For -vertailussa

YRITYS SIJOITUS
Bravissimo 24
PHD 25
Hilti 26
Penninsula Business Service 27
Cook 28
Year
2015
Tuotesuunnittelun ja tuotannon palkinnot

Tuotteemme ovat keränneet toimialan tärkeimpiä suunnitelu- ja design-palkintoja. Meidän tuotanto- ja innovaatio-osaamisemme saa myös laajasti tunnustusta. Tässä ote uusimmista saavutuksistamme.

iF Product Design Award

Vuodesta 1954 jaettu palkinto saa vuosittain yli 2 000 ehdotusta noin 37 maasta. Raati koostuu tunnetuista asiantuntijoista ja parhaille tuotteille myönnetään iF:n huippudesignin laatuleima. Hilti voitti ensimmäisen iF Product Design Awardinsa alkuperäisellä ankkurointilaitteellamme Schlagdübel Gerätillä vuonna 1957 ja tuotteemme ovat voittaneet säännöllisesti siitä lähtien.

2015 - Hilti voitti 5 iF Product Design Awardia

2014 - Hilti voitti 8 iF Product Design Awardia

2013 - Hilti voitti 5 iF Product Design Awardia

Good Design Award

Maailman vanhin ja arvostetuin design-arvioinnin järjestelmä arvioi teollista muotoilua, tuotemuotoilua ja graafista ilmettä. Ehdotusten innovativiisuus, ympäristöystävällisyys, luovuus, teknologia, materiaalit ja designin ekologisuus arvioidaan. Meille tärkeintä on, että raati arvioi inhimilisiä seikkoja, kuten miten tuotteen design voi parantaa ihmisten elämää.

2012 - Hilti voitti 1 Good Design Award Chicago -palkinnon

2011 - Hilti voitti 6 Good Design Awards Chicago -palkintoa

2011 - Hilti voitti 1 Good Design Award Japan -palkinnon

2010 - Hilti voitti 5 Good Design Awards Chicago -palkintoa

Red Dot Award

Tässä palkinnossa arvioidaan designin innovatiivisuutta, toiminnallisuutta, ergonomiaa ja tunnetekijöitä, sekä myös kestävyyttä ja ekologisuutta. Vuoden 2015 kilpailuun lähetettiin noin 5 000 tuotetta noin 50 maasta. Raati koostui 40 kansainvälisestä design-asiantuntijasta. Hilti on voittanut Red Dot Award -palkintoja joka vuosi vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2010 meillä oli kunnia ottaa vastaan Red Dot Design Team of the Year -palkinto, jonka yritys voi saada vain kerran.

2016 - Hilti voitti Red Dot "best of the Best" - palkinnon
2015 - Hilti voitti 6 Red Dot Awards  -palkintoa
2014 - Hilti voitti 5 Red Dot Awards  -palkintoa
2013 - Hilti voitti 6 Red Dot Awards  -palkintoa
2010 – Hilti voitti Red Dot Design Team of the Year  -palkinnon

MX Manufacturing Excellence -palkinto

Hiltin tuotanto-osasto Schaanissa Lichtensteinista voitti vuoden 2016 Manufacturing Excellence kilpailussa MX palkinnon prosessi-innovaatio (Process Innovation) kategoriassa. Tätä palkintoa sponsoroi Berliinin teknillinen yliopisto ja palkinto jaetaan saksankielisille teollisen tuotannon osaajille. 

2016 - Hilti voitti Process Innovation MX palkinnon