Ylemmän korkeakoulututkinnon mahdollisuudet

Oletko valmistunut hiljattain, tai onko viimeinen opiskeluvuosi menossa? Oletko jo työelämässä, mutta kaipaat haastavampaa ja palkitsevampaa työtä? Ehkä kansainväliset mahdollisuudet kiinnostavat? Yhteistyö ylimmän johdon kanssa? Huippuluokan kollegat? Nopeatempoinen arki?

Haluamme kuulla lisää dynaamisista nuorista ammattilaisista, joilla on energiaa ja kykyä liittyä tuloshakuiseen tiimiimme. Toimintakulttuurimme on ainutlaatuinen. Rohkaisemme sinua kyseenalaistamaan tavat, joilla asioita tehdään ja kertomaan ideoistasi. Jos tämä kuulostaa sinulta, Hilti voi olla etsimäsi ensimmäinen työpaikka.

“Minulla ei ole myynnin taustaa ja kun menin uramessuille, useimmat yritykset eivät edes halunneet jutella, koska kokemus puuttui. Hiltillä oltiin avaramielisiä. He olivat kiinnostuneempia minusta kuin suorittamastani tutkinnosta.”

Andreas, projektipäällikkö, globaali logistiikka

Mahdollisuuksia eri puolilla yritystä

Kun aloitat Hiltillä, pääset eri koulutustaustoilla olevien ihmisten tiimiin. Heitä yhdistää samanlainen tapa ajatella. Koulutamme sinut jännittävää ja vaihtelevaa uraa varten.

Suurin osa meillä aloittavista ylemmällä korkeakoulututkinnolla valmistuneista aloittaa myynnistä, koska se on nopein tapa ymmärtää, miten liiketoimintamme toimii. Se on myös hyvä paikka osoittaa meille ja itsellesi, mihin pystyt.

 

Kun saat aikaan hyviä tuloksia säännöllisesti, annamme sinulle kaikki mahdollisuudet kehittää kykyjäsi ja laajentaa tehtävääsi. Jos olet valmis uuteen haasteeseen, saatat haluta soveltaa osaamistasi liiketoimintamme toiseen alueeseen, ehkä eri toimintoon tai eri puolelle maailmaa.

Seuraava vaihe voi olla markkinointi tai rahoitus, logistiikka tai tutkimus. Voit olla valmis ylemmän johdon tehtäviin tai teknisiin tehtäviin. Valitsemastasi polusta riippumatta annamme sinulle paljon vastuuta alusta asti, sekä kaiken koulutuksen ja tuen, jonka tarvitset urasi luomisessa.

Ei mikään tavallinen myyntitehtävä

Asiakkuuksien hallinta Hiltillä on konsultatiivista ja ammattimaista myyntiä. Sinun kannaltasi tämä tarkoittaa uusien yhteyksien luomista asiakkaiden kanssa ja asiakassuhteiden kehittämistä nykyisten asiakkaiden kanssa. Useimmat heistä tuntevat jo tuotteemme ja palvelumme sekä luottavat niihin.

Tehtävä on jännittävä ja käytännönläheinen ja pääset työskentelemään erittäin inspiroivien projektien parissa. Joihinkin tehtäviin kuuluu korkean profiilin pilvenpiirtäjiä, stadioneja ja rautateitä. Toisissa rakennetaan tavallisten ihmisten elämää paremmaksi. Monet tuotteistamme on tarkoitettu henkien pelastamiseen ja rakennusten suojelemiseen.

 

Jos epäilet, sopiiko myynti sinulle, haluamme mainita: Hiltillä ei harjoiteta perinteistä puhelinmyyntiä. Saatat yllättää itsesi, kuten monet väestämme. He aloittavat ensimmäisessä maisterintutkinnon jälkeisessä työpaikassaan myynnissä ja aikovat siirtyä sieltä myöhemmin toisaalle. Monet heistä huomaavat jäävänsä myyntiin, koska työ on nautittavaa ja palkitseva osa liiketoimintaamme.

Monet parhaista myyjistämme eivät koskaan kuvitelleet olevansa töissä rakennusalalla. Heillä saattaa olla tekniikan tai taloustieteen tutkinto, mutta yhtä hyvin historian tai yhteiskuntatieteen tutkinto. Siitä riippumatta he menestyvät tehtävässään energiansa, terävän ajattelunsa ja kilpailuviettinsä ansiosta. Meillä on erinomainen kirjo ihmisiä. Menestys riippuu tiimityöstä ja kyvykkyydestä, koulutustaustasta huolimatta.

Me koulutamme, haastamme ja palkitsemme

Hilti kouluttaa ja kehittää ihmisiään toisin kuin yksikään tuntemamme yritys. Se on palkinto sitkeästä kovasta työstä ja hyvistä tuloksista.

Jokainen tiimimme jäsen saa henkilökohtaista valmennusta ja ovi on aina auki, jos tarvitset apua tai neuvoja. Meillä on myös kattava tulosseurannan prosessi. Jokaisen menestymistä seurataan vuositasolla. Näin löydämme mahdollisuuksia kehittää ihmisiä eri vastuiden, kulttuurien ja markkinahaasteiden keskellä. Voimme laajentaa osaamistasi, ruokkia kunnianhimoasi ja avata ovia urallasi.

Niin kaukaa haetulta kuin se ehkä kuulostaakin, osa parhaista ihmisistämme ovat siirtyneet asiakkuuksien hallinnasta HR:ään ja Hong Kongin rahoituksesta Ranskan markkinointiin.

Säännöllisten, erinomaisten tulosten ja tiimityön ja sitoutumisen avulla voit siirtyä esimiestehtäviin hyvinkin nopeasti. Itse asiassa monet myyjämme pääsevät ensimmäisiin esimiestehtäviinsä alle kolmikymppisinä ja 80 % johdon tehtävistä täytetään sisäisillä hakijoilla. Se kertoo siitä, miten paljon arvostamme ihmisiämme.

Varmistetaan, että sovimme yhteen

Kun haet töihin Hiltille, saat heti tuntuman paikasta.

Kutsumme sinut haastatteluun ja annamme palautetta täsmällisesti ja rehellisesti. Pääset tapaamaan monia Hiltiläisiä.

Hae tehtävää menemällä avointen paikkojen sivullemme, ja suodata hakusi ylemmän korkeakoulututkinnon perusteella. Voit hakea useampaa tehtävää samalla kerralla. Jos et löydä sopivaa tehtävää juuri nyt, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.
 

 

Annamme takaisin ja osallistumme

Missä ikinä toimimmekin maailmalla, haluamme vaikuttaa yhteisöön kumppanina. Uskomme parempaan tulevaisuuteen. Siksi yritämme tehdä näkyviä ja kestäviä parannuksia paikallisiin asumis- ja työolosuhteisiin auttamalla ihmisiä auttamaan itseään.

Tämä ajatusmalli pohjautuu yrityksemme perustajan Martin Hiltin henkilökohtaiseen sitoutumiseen. Hänelle yhteiskuntavastuu ei ole velvollisuus tai pakko. Se on luonnolinen asia.